Art-At-Home Facebook Group

Produktfakta

Produktfakta

Herunder kan du læse detaljeret omkring vores produkter:

> Oliefarver
> Lærredet
> Høj kvalitet
> Blindramme
> Ophæng
> Pakning
> Ægthedscertifikat
> Vedligeholdelse af maleri


Oliefarver 

Oliefarverne, som vores kunstnere benytter, er af mærket Meitu, og er fremstillet i Kina. Oliefarverne bliver produceret i Østen, og det er en af de bedste oliefarver produkter, som du finder på markedet i dag. Den specielle blanding gør, at oliefarverne tørrer meget hurtigt, uden det går ud over kvaliteten.

art-at-home.dk's leverandører har anvendt disse farver i mange år, og kvaliteten er upåklagelig. Dette er naturligvis testet af art-at-home, og vi laver konstant løbende tests på både oliefarver samt lærred, så vi er sikre på at kunne leverere den allerbedste kvalitet.
<- til top

Lærredet

Selve lærredet, som du modtager dine oliemalerier på, er lavet af en blanding bestående af 40 % nylon og 60 % bomuld. Netop denne fine blanding af materialerne gør lærredet ekstremt slidstærkt, absorberende og elastisk. Dette betyder, at de er lette at male på, samt at lærredet ikke tager skade af at blive bøjet omkring blindrammen.
<- til top

Høj kvalitet

Vi garanterer dig den bedste kvalitet. Selv om art-at-home.dk leverer billig kunst, er kvalitet et af vores vigtigste parametre, når vi vil have tilfredse kunder. Derfor garanterer vi dig, at hvert eneste billede du køber på art-at-home.dk er et ægte håndmalet oliemaleri.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten fra vores leverandører. Derfor har vi en meget striks og fokuseret kvalitetskontrol, der udelukkende har til formål at sikre dig det bedst mulige resultat.

Alle malerier er lavet fra bunden. Vores talentfulde kunstnere maler på lærredet en gang, lader det tørrer, maler igen, lader det tørrer og så videre. Denne proces gentager sig tre gange for at sikre, at dit nye oliemaleri er håndlavet i den højeste kvalitet.

Nedenstående kan du se et ægte Van Gogh-maleri sammenlignet med vores højkvalitets billige reproduktion. Der er stort set ingen forskel på det ægte maleri og reproduktionen.Vi garanterer kvalitet og ægthed, hvilket også betyder, at du med hvert oliemaleri modtager et certifikat, der er underskrevet af kunstneren og som bekræfter, at billedet er et ægte håndmalet oliemaleri. Som vi lover, har vi så meget fokus på kvalitetskontrollen, at vi tilbyder dig pengene tilbage helt op til 30 dage, såfremt du ikke er tilfreds.

Når man tidligere har kigget efter håndmalede oliemalerier, så er man blevet fortvivlet - hvorfor skal det være så dyrt? Det behøver det absolut heller ikke at være. Vores mission er at sælge billig kunst til folket. Men pas på efterligninger, der sælger trykte billeder på kanvas. Der er en verden til forskel!

Det kan simpelthen ikke efterlignes på en stor printer, som trykte billeder bliver laver på. Derfor skal du vogte dig for billigt trykte efterligninger, der typisk koster cirka det samme som håndmalede oliemalerier koster på art-at-home.dk.

Som vi siger: Flot kunst behøver ikke koste en formue. Hos art-at-home.dk leverer vi billig kunst af høj kvalitet direkte til dit hjem – og vi gør det til en billig pris, hvor konkurrenterne ikke kan følge med. Vi tilbyder hundredvis af forskellige kunstværker, alle håndmalede oliemalerier, der er lavet af professionelle kunstnere. Om det er surrealisme til soveværelset, kubisme til køkkenet eller popkunst til pigeværelset, som du leder efter, kan du finde det hos os. Du kan endda designe dit helt eget kunstværk. Gå på opdagelse her på hjemmeside og find maleriet, der passer til netop dig.
<- til top

BlindrammerBlindramme/ophæng

Selv om vi sælger billig kunst, skal kvaliteten være i orden, og her mener vi ikke kun kvaliteten af billedet. Herunder kan du se hvilke typer af rammer og ophæng vi har valgt at benytte os af.

Blindramme

Alle oliemalerier bliver leveret med en 1,8 cm tyk blindramme. Rammerne bliver monteret i Danmark og alle er i meget høj kvalitet af Nordisk fyrretræ. Det nordiske fyrretræ udmærker sig ved at være langsomt voksende, hvilket gør det mere stabilt og minimere risikoen for at det vrider sig.  Derudover er blindrammerne limet på langs og skåret på tværs, hvilket også gør dem mere stabile.

Vi leverer selvfølgelig kiler med til hver ramme, således du har mulighed for at spænde lærredet op såfremt det giver sig.

Vi sørger naturligvis for at dit nye oliemaleri er forsvarligt spændt fast på blindrammen. Ved størrelse over 100 cm sætter vi en afstiver bag på maleriet for at stabilisere det yderligere.
<- til top

Ophæng

Når du modtager dit ny maleri eller print, er der allerede sat ophæng bag på billedet således det straks er klar til at indtage sin plads på væggen. Lettere bliver det ikke!
<- til top

Pakning

For at yde mest mulig beskyttelse til dit maleri, bliver alle malerier sikret med 4 påsatte beskyttelseshjørner på hvert hjørne af oliemaleriet. Det skal beskytte dit nye kunstværk under transport fra rammefabrikken, videre til pakning og under den endelige forsendelse ud til dig.
<- til top

Ægthedscertifikat

Hos art-at-home.dk er det af allerstørste vigtighed, at du er tryg ved dine bestillinger og modtager netop det du har bestilt. Det kan vi garantere, da vi konstant sørger for at følge din ordre til dørs. Vores tætte bånd til leverandørerne samt den konstante opfølgning af hvert eneste bestilte maleri, gør at vi er i stand til at følge processen hele vejen hjem til din væg. Som en ekstra sikkerhed og garanti til dig, modtager du med kunstværket, et printet certifikat med kunstværkets navn, dato samt kunstnerens navn og underskrift.  Det er din sikkerhed for at maleriet er ægte.
<- til top

Vedligehold - sådan passer du på dine malerier

Sådan vedligeholder du dine håndmalede oliemalerier

Malerier fra art-at-home.dk er alle malet i samme kvalitet. Hvis de derfor behandles korrekt, kan oliemalerierne være til glæde for dig i mange år fremover. Du skal blot følge disse enkle retningslinjer:

Undgå fugtige rum

Motiver, der er malet på lærred i oliefarver, har ikke godt af fugtige eller kolde rum. Hæng derimod dit nye flotte oliemaleri op i de rum, som I normalt bruger, eksempelvis stuer, værelser mv. Maleriet må ikke være placeret op af en radiator, brændeovn, pejs eller lignende.

Gør dine oliemalerier rene regelmæssigt

Du kan sagtens aftørre dine flotte oliemalerier med en ren tør klud eller en afstøverkost. Husk at aftørre forsigtigt, således at du ikke trykker direkte på oliemaleriet. Det er ligeledes vigtigt, at du undgår enhver form for kemikalier på kluden.

Tips til flytning af oliemalerierne

Ved flytning af oliemaleriet må du aldrig presse direkte ned på selve lærredet eller lade skarpe genstande være i kontakt med billedet, da dette let kan ødelægge overfladen på maleriet. Skal du flytte dit billede, så husk at sørge for at dække maleriet til med et lagen eller lignende, så det ikke er modtageligt over støv og andre ting.

Hvis du følger disse simple regler, vil dit nye flotte oliemaleri holde i rigtig mange år til glæde for dig og dem, der skal kigge på det.
<- til top